Khas buat anda yang nak ubah kewangan anda dengan lebih baik dan selesaikan semua hutang-hutang anda pada tahun ini!  

Tingkatkan Keuntungan Dalam Forex Trading Anda Dengan Belajar “Cara Yang Betul"  Supaya Setiap Pelaburan Anda Menghasilkan Pulangan Yang Lumayan!

Ada 5 Trillion USD Transaksi Forex Setiap Hari, Takkan Nak Tunggu & Lihat Sahaja?

Dengan masalah ekonomi yang melanda negara kita sekarang serta beban kewangan (HUTANG)  yang terpaksa kita tanggung setiap hari.. 

Forex antara kaedah terbaik untuk menjana wang yang lumayan dengan pantas...

Anda tak perlu fikir nak cari dan jual produk apa... 

Tak perlu fikir simpan barang dan uruskan pelanggan... 

Tak perlu buat kerja berat part time... 

Tak perlu tunggu untuk masa yang lama untuk dapat pulangan.. 


Dengan berbekalkan hanya smartphone , Internet dan sedikit wang untuk dilaburkan…

Anda sudah boleh memulakan urusan forex trading!

Anda pernah kena tipu dengan orang atau kawan sendiri mengenai Forex?

Pernah cuba trade sendiri tapi asyik rugi memanjang?

Teringin nak jadi seorang forex trader yang profesional?

Jika jawapan anda ya dari salah satu soalan di atas maka anda berada di tempat yang betul, sila teruskan bacaan anda…. ( 5 minit sahaja tolong stay kat sini sampai habis…)

Saya pasti di kalangan anda ada yang pernah trade sendiri namun tidak konsisten.. ada yang pernah kena tipu, ada yang pernah masuk kelas bayar beribu-ribu tapi hasilnya tetap sama..

Dimana Silapnya?

Sebelum itu biar saya kenalkan diri saya dahulu…

Nama saya Afirul , boleh panggil saya Firul, saya berasal dari Pahang, 

Saya bermula dari tahun 2006 ( mula belajar forex ) di Kuantan Pahang. Dari tak tahu apa-apa cuma minat nak tahu selepas zaman skim HYIP yang menenggelamkan banyak duit orang... 

( Ada yang join skim masa tu ? )

Dari 2006 tu merata tempat saya belajar, mengadap tok guru yang dah mula dulu dari kita. Hingga kelas berbayar RM 900 sehari pun saya ada join pada tahun 2010 untuk menambah ilmu lagi....
Pada Tahun 2016 saya mula semula dengan berkongsi artikel..tulisan.. gambar chart di wall FB secara santai-santai. 

Saya tuliskan dengan lengkap cara entry.. teknik yang saya guna dan ramai follower yang boleh trade dengan perkongsian saya tu

Alhamdulillah...

Sehingga lah ada cadangan dari ‘Rakan FB’ yang minta buat ebook / bukukan tulisan saya tu. Saya pun tak terfikir dan nak convet PDF pun tak reti !

Dengan bantuan kawan juga maka terhasillah ebook panduan teknik BBMA SNR ADVANCE secara lengkap..

Antara Feedback Mereka yang sudah mendapatkan pakej ini...

Kenapa saya Hasilkan Panduan Ini?

Saya lihat ramai trader yang bermasalah Antaranya..  

  • Terperangkap dengan trend
  • Membiarkan float negatif hingga MC
  • Tak pandai kira MM
  • Langsung tak ambil tahu bab kawal risiko
  • Keliru dengan indicator yang banyak
  • Konfius untuk buat keputusan BUY atau SELL

KELEBIHAN TEKNIK BBMA SNR BERBANDING TEKNIK LAIN

  • Boleh baca trend dengan mudah, hanya lihat candlestick dan basic SNR
  • Entry guna pending order ( PO ), sangat baik untuk kawal risiko
  • Lagi kelebihan guna PO, trade lebih santai tak ganggu kerja tak ganggu emosi
  • Ada bab Money Management (MM) yang sangat ditil, kiraan lot entry yang jelas
  • Gabungan indicator Bbma, SNR dan Fibonacci untuk setup advance
  • Paling best dan paling mudah, setup entry hanya folo candlestick pattern

Lihat Testimoni Sebenar

Pengguna BBMA SNR Advance

Lihat antara trade yang sudah dibuat

selepas mereka hadam teknik BBMA Snr Advance

Lihat Apa yang bakal Anda belajar

dengan pakej BBMA SNR ini.. 

1) Panduan Setup BBMA + Break SNR

Dengan penggunaan indicator 'glamer' BBMA dan gabungan klasikal SNR..akan membuatkan trader nampak 2 signal yang menarik perhatian !

2) Mengenali SNR

Huraian ringkas mudah tapi padat untuk berkenalan betul dengan Support and Resistence

Ramai orang boleh sebut SNR, tapi pelajarannya rumit

Nah..saya tuliskan dengan santai tapi ditil

3) Full Setup BBMA SNR Fibonacci

Lepas dah faham penggunaan BBMA dan SNR, saya gabung pula dengan senjata yang lebih memudahkan kerja

Fibonacci retracement !

Anda pasti terkejut sebab senang je cara tarik Fibo ..

4) The Power of Engulfing

Ubat pilihan dan terbaik untuk keluar dari masalah keliru dengan indicator

Hanya folo Engulfing Pattern untuk entry terbaik

Juga ada gabungan dengan BBMA SNR

5) Magic Of Entry Awal

Ramai orang sebut "entry ikut trend"

Mari...saya kongsikan cara entry ikut trend dengan mudah, hanya folo sebatang candle EXTREME BBMA !

6) Paduan Lengkap Terkini SETUP BBMA SNR ADVANCE

Versi terkini, saya berikan contoh setup bergambar dengan huraian yang lengkap

Anda hanya perlu tekap dan tiru

Sangat mudah untuk belajar

BONUS !

Di dalam ebook ini ada bab Money Management yang sangat ditil

Anda akan pandai untuk kira lot entry, kawal risiko dan tahu apa yang perlu dibuat sebelum dan selepas entry

 

Eh Dapat Ebook Sahaja ke? 

Berita baik! Pakej ini baru-baru ini sudah di kemaskini dengan penambahan dalam bentuk video! Jadi anda boleh ikuti panduan ini buakn sekadar bacaan melalui ebook tapi anda juga boleh belajar dalam bentuk video.. ada 13 video kesemuanya... total durasi lebih kurang 2 Jam!! 

Sudah Sedia Untuk Mendapatkan Pakej Yang Lengkap ini?

*Gambar diatas hanya ilustrasi sahaja, anda akan menerima akses dalam Google Drive yang boleh terus muat turun ke komputer anda. 

Jadi Berapa harga pakej lengkap BBMA SNR ini?

Buat masa sekarang pakej ini berharga RM397 .

Sangat rendah jika dibandingkan dengan apa yang anda dapat iaitu 6 ebook + 13 video 

Buat masa ini lebih 900+ orang sudah miliki panduan ini. Harga akan dinaikkan lagi apabila cecah 1000 orang pembeli. Kemudian jualan mungkin akan ditutup untuk memberi fokus & support kepada pembeli terawal. 

Tapi disebabkan Pakej ini masih baru lagi di pasaran saya nak berikan anda diskaun istimewa sekiranya anda buat pembelian segera!

Kalau asyik tangguh-tangguh bila lagi nak belajar? Bila lagi nak ubah kewangan?

RM397  RM297 SAHAJA

(Jimat RM200)

Apabila masa tamat.. harga akan dinaikkan kepada RM297..

Kenapa RM297?

Ada 4 perkara utama iaitu: 

  • RM297 tidak terlalu mahal bagi kebanyakan orang yang benar-benar serius ingin belajar, saya pasti semua orang mampu memilikinya termasuk anda.. 
  • Belum ada lagi panduan yang lebih kurang sama dalam pakej ini dijual dengan harga serendah ini. Paling kurang pun RM600 ke atas. 
  • Sesiapa sahaja yang mungkin berminat & serius tapi belum mampu disebabkan kelas & seminar yang agak mahal, boleh dapatkan panduan ini dengan serta merta sebagai permulaan.
  • Kalau anda tak bayar RM297 hari ini, duit tu mungkin habis pada perkara lain yang tidak memberi sebarang pulangan. 

Jangan Buang Masa Lagi! Ubah Kewangan Anda, Setelkan Semua Hutang Anda 3 Bulan Dari Sekarang! (InsyaAllah)

Ada yang sampai kumpul beli Tanah Untuk Bini.. Anda bila lagi?

Masih Kurang Yakin?

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

SELAMA 90 HARI ! 

SYARAT:  MESTI GUNA TEKNIK BBMA SNR ADVANCE ni & Stop Loss direct 10x 

Jika anda rasa ilmu yang saya kongsikan dalam Ebook ini serta ilmu-ilmu yang anda dapat dalam private group tidak membantu anda langsung dari segi kewangan. 

Saya akan pulangkan wang anda 100% dengan syarat diatas, buat apa saya pegang wang anda sekiranya anda tidak dapat value yang saya cuba berikan kepada anda 

Lagipun jual ebook ini bukanlah bisnes utama saya, saya masih bekerja disamping itu pula saya trade forex. EBook ini ialah usaha saya untuk membantu lebih ramai orang untuk trade forex dengan lebih rilek,

kos yang anda bayar adalah untuk komitmen anda dan juga untuk memastikan ilmu ini boleh disebarkan lebih meluas dengan bantuan sistem pemasaran sedia ada (perlu kos)

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.