Dah Cuba Bermacam Teknik Untuk Trade Forex Tapi Belum Berjaya Hasilkan Profit

TERKINI! ILMU FOREX UPDATED 2018!! 

Teknik santai dengan hanya menggunakan basic Forex seperti SNR, Bbma dan Fibonacci

Lebih 800 orang sudah mempelajarinya!

Fokus kepada penggunaan Pending Order membuatkan trading anda lebih rileks dan mudah untuk kawal risiko kerugian

Lihat Feedback mereka yang sudah

belajar BBMA SNR Advance

Newbie.. Baru Trade 3 minggu,, 

Yang sampai beli tanah pun ada... 

MELETOPPPP!! ROI 80%

 MUDAHNYA TRADE CARA BBMA SNR ADVANCE

Tonton Video 3 MINIT Ni Sampai HABIS.. 

Salam perkenalan,

Saya Afirol Hizal, kawan-kawan biasa panggil Firul..

Masih bekerja di sektor awam di Pahang. Mula trade Forex sejak 2007 dan guru pertama saya seorang trader lama di Indera Mahkota Kuantan.

Pernah mengadakan kelas pelajaran Forex disekitar Temerloh dan KL sejak tahun 2010 bersama seorang partner.

Di sini saya ingin kongsikan pengalaman dan sedikit ilmu yang mungkin boleh membantu anda memantapkan lagi skill trade.

InsyaAllah...

Lot Entry Paling Besar 1 pip 70usd

Deposit saya dengan instaforex RM25,000

Saya lihat ramai trader yang bermasalah tak kira lama atau baru... 

ANTARA MASALAH TRADER FOREX :

  • Terperangkap dengan trend
  • Membiarkan float negatif hingga MC
  • Tak pandai kira MM
  • Langsung tak ambil tahu bab kawal risiko
  • Keliru dengan indicator yang banyak
  • Konfius untuk buat keputusan BUY atau SELL

Oleh sebab itu saya buat keputusan untuk hasilkan panduan teknik BBMA SNR ADVANCE INI. 

KELEBIHAN TEKNIK BBMA SNR BERBANDING TEKNIK LAIN

  • Boleh baca trend dengan mudah, hanya tengok candlestick dan basic SNR
  • Entry guna pending order ( PO ), sangat baik untuk kawal risiko
  • Lagi kelebihan guna PO, trade lebih santai tak ganggu kerja tak ganggu emosi
  • Ada bab Money Management (MM) yang sangat ditil, kiraan lot entry yang jelas
  • Gabungan indicator Bbma, SNR dan Fibonacci untuk setup advance
  • Paling best dan paling mudah, setup entry hanya folo candlestick pattern

LIHAT APA YANG BAKAL ANDA DAPAT!

1) Panduan Setup BBMA + Break SNR

Dengan penggunaan indicator 'glamer' BBMA dan gabungan klasikal SNR..akan membuatkan trader nampak 2 signal yang menarik perhatian !

2) Mengenali SNR

Huraian ringkas mudah tapi padat untuk berkenalan betul dengan Support and Resistence

Ramai orang boleh sebut SNR, tapi pelajarannya rumit

Nah..saya tuliskan dengan santai tapi ditil

3) Full Setup BBMA SNR Fibonacci

Lepas dah faham penggunaan BBMA dan SNR, saya gabung pula dengan senjata yang lebih memudahkan kerja

Fibonacci retracement !

Anda pasti terkejut sebab senang je cara tarik Fibo ..

4) The Power of Engulfing

Ubat pilihan dan terbaik untuk keluar dari masalah keliru dengan indicator

Hanya folo Engulfing Pattern untuk entry terbaik

Juga ada gabungan dengan BBMA SNR

5) Magic Of Entry Awal

Ramai orang sebut "entry ikut trend"

Mari...saya kongsikan cara entry ikut trend dengan mudah, hanya folo sebatang candle EXTREME BBMA !

6) Paduan Lengkap Terkini SETUP BBMA SNR ADVANCE

Versi terkini, saya berikan contoh setup bergambar dengan huraian yang lengkap

Anda hanya perlu tekap dan tiru

Sangat mudah untuk belajar

BONUS !

Di dalam ebook ini ada bab Money Management yang sangat ditil

Anda akan pandai untuk kira lot entry, kawal risiko dan tahu apa yang perlu dibuat sebelum dan selepas entry

Anda juga akan diberi akses ke

PRIVATE GROUP 

NOTA : INI ADALAH GROUP PERKONGSIAN,

BUKAN GROUP UNTUK DAPATKAN SIGNAL

Group ini sangat aktif, ramai trader-trader berpengalaman sudi berkongsi ilmu dengan anda. Bukan saya sahaja. Disini lah tempat terbaik untuk anda melakukan rujukan selepas anda hadamkan ebook-ebook saya. Nak bertanya, minta pendapat semua ada dalam group. 

Nilai group ini sahaja lebih dari RM5000! 

Lihat Apa yang anda dapat dengan pakej BBMA SNR Advance ini

  • Panduan Setup Bbma + Break SnR 
  • Mengenal SnR 
  • Rahsia Bbma Snr Fibonacci 
  • The power of Engulfing 
  • Magic of entry awal
  •  Panduan lengkap terkini
  • Group Support PREMIUM 

Mahukah Anda Dapat HASIL Seperti Ini?

( Ini adalah result dari pembeli BBMA SNR ADVANCE )

PERHATIAN* Gambar adalah sekadar hiasan, ini ialah ebook yang perlu dimuat turun ke komputer anda atau smartphone anda.  anda akan dimasukkan ke dalam group facebook untuk akses Ebook ini. 

Berapa harga pakej lengkap BBMA SNR ini?

Buat masa sekarang pakej ini berharga RM250 .

Sangat rendah jika dibandingkan dengan apa yang anda dapat iaitu 6 ebook + Group Support + Free Update.

Buat masa ini 800 orang sudah miliki panduan ini. Harga akan dinaikkan lagi apabila cecah 1000 orang pembeli. Kemudian jualan mungkin akan ditutup untuk memberi fokus & support kepada pembeli terawal. 

Tapi disebabkan EBook ini masih baru lagi di pasaran saya nak berikan anda diskaun istimewa sekiranya anda buat pembelian segera! Kalau asyik tangguh-tangguh bila lagi nak belajar?

RM250  RM150 SAHAJA


KENAPA RM150??

Saya cuma kenakan bayaran RM150 disebabkan 4 perkara utama iaitu: 

  • RM150 tidak terlalu mahal bagi kebanyakan orang yang benar-benar serius ingin belajar, saya pasti semua orang mampu memilikinya termasuk anda.. 
  • Belum ada lagi panduan yang lebih kurang sama dalam pakej ini dijual dengan harga serendah ini. Paling kurang pun RM300 ke atas. 
  • Sesiapa sahaja yang mungkin berminat & serius tapi belum mampu disebabkan kelas & seminar yang agak mahal, boleh dapatkan panduan ini dengan serta merta sebagai permulaan.
  • Kalau anda tak bayar RM150 hari ini, duit tu mungkin habis pada perkara lain yang tidak memberi sebarang pulangan. 

Jangan buang masa lagi! Tempah sekarang!

PERHATIAN* Gambar adalah sekadar hiasan, ini ialah ebook yang perlu dimuat turun ke komputer anda atau smartphone anda.  anda akan dimasukkan ke dalam group facebook untuk akses Ebook ini. 

RM250 RM150 SAHAJA

* Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa sahaja tanpa sebarang notis 

Masih Kurang Yakin?

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

SELAMA 90 HARI ! 

SYARAT:  MESTI GUNA TEKNIK BBMA SNR ADVANCE ni & Stop Loss direct 10x 

Jika anda rasa ilmu yang saya kongsikan dalam Ebook ini serta ilmu-ilmu yang anda dapat dalam private group tidak membantu anda langsung dari segi kewangan. 

Saya akan pulangkan wang anda 100% dengan syarat diatas, buat apa saya pegang wang anda sekiranya anda tidak dapat value yang saya cuba berikan kepada anda 

Lagipun jual ebook ini bukanlah bisnes utama saya, saya masih bekerja disamping itu pula saya trade forex. EBook ini ialah usaha saya untuk membantu lebih ramai orang untuk trade forex dengan lebih rilek,

kos yang anda bayar adalah untuk komitmen anda dan juga untuk memastikan ilmu ini boleh disebarkan lebih meluas dengan bantuan sistem pemasaran sedia ada (perlu kos)

Affiliate         Facebook     Blog  

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.